Nyheder

Vi tilbyder nu en pakkeløsning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi var ret begejstret, da vi fik lyttet til et sæt System Audio højttalere parret med vores produkter!

Vi er derfor endnu mere begejstret nu, hvor vi er at finde på listen over System Audio forhandlere

Vi tilbyder derfor nu en pakkeløsning, så du kan købe et komplet system med både højttalere og forstærker – og der er naturligvis en skarp intropris! Klik her for at se de forskellige pakkeløsninger

Du finder også SA Saxo 1 på shoppen, hvis du allerede har vores produkter, men mangler de helt rette højttalere at parre dem med.

Husk vi altid kan kontaktes og besøges, hvis du har spørgsmål eller er brændt varm på andre højttalere fra SA end Saxo 1’eren.

Nyheder

Med en trådløs forstærker fra HALL AUDIO er du 3 enkle trin fra at få nyt liv i dine højttalere.

I vores sortiment finder du HALL 2x8W, der er vores basis model i sort plast, og har en udgangseffekt på 2x8W.

Simplifier S er den eksklusive udgave af vores basis model, men har en lidt højere udgangseffekt på 15W, er udstyret med forgyldte Monacor skrueterminaler og er pakket ind i et håndlavet trækabinet fra Strøjer’s Møbelfabrik.

Hvis du har behov for en kraftigere forstærker, har vi HALL 2x30W, der ligner HALL 2x8W til forveksling, men har en udgangseffekt på 30W i 8 Ohm.

HALL 2x30W findes også i en eksklusiv variant, der hedder Simplifier M. Denne model er ligesom Simplifier S er udstyret med forgyldte Monacor skrueterminaler og er pakket ind i et håndlavet trækabinet fra Strøjer’s Møbelfabrik.

HALL Connector er den smarte løsning til dig, der gerne vil bevare dit eksisterende anlæg eller dine aktive højttalere og samtidig have mulighed for at afspille musik trådløst. Tilslut Connectoren til dit anlæg via et mini-jackstik, sæt strømstikket i og forbind via Bluetooth, så er du klar til at streame din musik fra din telefon, tablet eller PC.