BloggerBusiness.dk

Marie-Louise har startet en blog.

Vil du gerne vide endnu mere om HALL AUDIO? Så kan du følge bloggen, www.bloggerbusiness.dk, hvor Marie-Louise fortæller om livet som iværksætter:

Du får derfor lov til at træde med ned i kælderen i HALL AUDIO og høre alt om vores gøren og laden som grønne iværksættere, der forsøger at etablere en stabil forretning. Jeg vil i forlængelse heraf dele ud af råd og erfaring, du forhåbentlig kan bruge til noget, hvis du selv går med en drøm om at blive selvstændig. Eller du kan være fluen på væggen i et lille hjem på Fyn, hvor der Altid er gang i kreative projekter både ude og inde.

Citat fra:  Velkommen til bloggen

BloggerBusiness.dkKlik her for at gå til bloggen

Med en trådløs forstærker fra HALL AUDIO er du 3 enkle trin fra at få nyt liv i dine højttalere.

I vores sortiment finder du HALL 2x8W, der er vores basis model i sort plast, og har en udgangseffekt på 2x8W.

Simplifier S er den eksklusive udgave af vores basis model, men har en lidt højere udgangseffekt på 15W, er udstyret med forgyldte Monacor skrueterminaler og er pakket ind i et håndlavet trækabinet fra Strøjer’s Møbelfabrik.

Hvis du har behov for en kraftigere forstærker, har vi HALL 2x30W, der ligner HALL 2x8W til forveksling, men har en udgangseffekt på 30W i 8 Ohm.

HALL 2x30W findes også i en eksklusiv variant, der hedder Simplifier M. Denne model er ligesom Simplifier S er udstyret med forgyldte Monacor skrueterminaler og er pakket ind i et håndlavet trækabinet fra Strøjer’s Møbelfabrik.

HALL Connector er den smarte løsning til dig, der gerne vil bevare dit eksisterende anlæg eller dine aktive højttalere og samtidig have mulighed for at afspille musik trådløst. Tilslut Connectoren til dit anlæg via et mini-jackstik, sæt strømstikket i og forbind via Bluetooth, så er du klar til at streame din musik fra din telefon, tablet eller PC.